Водим сериозно разследване, разкри прокурор Атанас ИлиевРазследваме склоняване към самоубийство, не самоубийство по

...
Водим сериозно разследване, разкри прокурор Атанас ИлиевРазследваме склоняване към самоубийство, не самоубийство по
Коментари Харесай

Разследват склоняване към самоубийство на фолк певицата Мария Георгиева

Водим съществено следствие, разкри прокурор Атанас Илиев

" Разследваме склоняване към самоубийство, не самоубийство по случая с трагични случай с 34-годишната Мария Георгиева. Към момента мога единствено да кажа, че аргументите са персонални, в действителност са извънредно персонални и не мога да разясня повече на този стадий, само че водим съществено следствие. " Това сподели районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев, представен от „ България Днес “.

По данни на полицията 34-годишната Мария, която преди години беше част от фолк триото „ Спасителките “, е скочила от шестия етаж на блок в пловдивския квартал „ Кючук Париж “. Сигналът за случая е подаден на 5 март към 22:00, а погребението е било три дни по-късно. Полицаи и парамедици идват на мястото на случая само че брюнетката към този момент е била безжизнена.

Близките на Мария, представени от локалните медии, се съмняват, че повода за гибелта ѝ е самоубийство, защото малко преди този момент говорила с майка си по телефона, входната врата на жилището била отключена, а пералнята е работила.

Мария е родом от Димитровград, само че се мести да живее в Пловдив, където работи като фризьорка. Близките й споделят, че Георгиева съумява да си вземе апартамент под тепетата, чиито заем изплаща. Никога не е споделяла да има финансови проблеми. Затова цялата история витае в тайнственост и хората към нея мъчно си изясняват какво се е случило във съдбовната вечер.

Още по шокиращо е, че през 2010 година и друго момиче от „ Спасителките “ - Атанаска почина след рухване. Блондинката полита от виадукт на 30 км на автомагистрала Хемус посока Варна. И тогава околните ѝ се усъмниха, че става въпрос за самоубийство.

И се появи версия, че някой е оказал помощ на красивото момиче от Хасково да скочи от високия мост край Ботевград.

Малко преди нещастието 22-годишната тогава студентка по стопанска система беседва с другари, урежда си срещи и резервира час за козметик.

" Не знам какво да мисля. Много ми е тежко. Мога да приказвам, само че едвам след време ", споделя преди едно десетилетие нейната майка Диана.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР